Eerste Kamer

Op dinsdag 18 juni 2013 ben ik be√ędigd als lid van de eerste kamer.

Het was een dag vol indrukken, felicitaties en bloemen. Vooral het oprechte welkom van de leden van de eerste kamer en haar medewerkers vond ik hartverwarmend.

Tegelijk waren de hartelijke, aardige mails, tweets en felicitaties in andere vorm ook goed om te merken. Ik hoop op velen van jullie een beroep te kunnen doen bij de beoordeling van de voorstellen waarover ik me mag buigen. Daardoor kan ik immers de maatschappij het beste vertegenwoordigen.

anne_EK_installatie

Ik vind het een eer vanuit deze plek bij te mogen dragen aan een zorgvuldig wetgevingsproces. Voor mij staan de uitvoerbaarheid en de bijdrage aan een sterker en socialer Nederland hierbij voorop. De onderwerpen waar ik me in zal verdiepen liggen op het terrein van milieu, economie, kinderopvang en welzijn/wmo