'n Speels 2013!

Hierbij wens ik je een speels 2013!

En als je wilt weten waar je lekker zou kunnen buitenspelen dan is er nu ook plekcheck.

Plekcheck is een site gebaseerd op open data, en geschikt om zelf aan te vullen. Dus straks vol met niet alleen formele speelplekken, maar ook goede grasveldjes, pleintjes en straten.

Plekcheck.nl is daarmee eigenlijk van jou. Je kunt zelf nieuwe plekken toevoegen en bestaande plekken beoordelen. Hoe meer mensen net als jij speelplekken en beoordelingen toevoegen, hoe beter en vollediger het overzicht wordt.

Plekcheck.nl is een initiatief van Anne Koning. Waarom eigenlijk? “Ik vind het leuk om nieuwe speelplekken te ontdekken met mijn kinderen. En mijn kinderen vinden het erg leuk om nieuwe speelplekken te testen. Mijn zoon vroeg me eens hoeveel speelplekken er eigenlijk zijn om te ontdekken. Ik hoop dat we door plekcheck.nl samen het antwoord vinden.”