oproep

Gisteren tekende ik VOOR Midden-Delfland. Ik had onderstaande oproep gemaild gekregen en wil die hierbij graag verspreiden. Dus bij deze.

***************************************

Beste betrokkene,

Of je nu voor weginfrastructuur bent of ertegen, geen mens wil onze broodnodige natuur en recreatie doelgericht beschadigen. Al jarenlang wordt geknokt om de kwaliteit van de natuur en recreatie in Midden Delfland te behouden.

En nu dreigt nog voordat het besluit genomen is om deze afzichtelijke A4 aan te leggen, de volgende weg naar een Blankenburgtunnel en een eventuele A24 al in de pen te zitten.

Het is 5 voor 12 en het enige wat ons als mens nu nog rest is ons in een laatste slotoffensief te verzetten en aan onze besluitvormers duidelijk te maken dat we op deze wijze onze leefomgeving niet laten verkwanselen. Massaal kunnen we laten weten dat er andere wegen zijn om te bewegen!

Het komt er nu op aan, het is nog niet te laat! Help ons en elkaar door je stem te laten horen, want elke stem telt nog steeds!  Door ons massaal te laten horen kunnen wij het tij nog keren!

Kijk op de website www.hoezomiddendelflandsnelweg.nl schrijf geschiedenis en laat je naam achter!  Laten we samen een kettingreactie op gang brengen en nodig minstens 5 mensen uit hetzelfde te doen via het doorsturen van deze mail!

Het is NU of NOOIT MEER !

Klik op www.hoezomiddendelflandsnelweg.nl en doe mee!!!!!!!!!!!

Namens coördinatieteam,

 

Rudolf von Stein

Deelnemende organisaties in deze zwaan-kleef-aan-actie tot nu toe zijn: Milieufederatie Zuid-Holland, Stichting StopRW19/A4, Stichting A4metVaart, KNNV afdeling Delfland