Goed 2010!

Vanaf deze plek wens ik iedereen een gezond en gelukkig 2010 toe.

De komende maanden zal het druk worden voor de Delftse politiek: de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart staan voor de deur. Ervaring leert dat de uitslag van de verkiezingen maar voor een deel bepaald wordt door de Delftse situatie. Dat voelt natuurlijk niet fijn voor al die mensen die resultaten voor de stad hebben behaald. Ook de nieuwe plannen (bijelkaar gebracht in het verkiezingsprogramma) zijn maar ten dele de reden om lokaal op een partij te stemmen. Veel hangt af van het gevoel over de landelijke politiek.

Toch gaan we lokaal campagne voeren. We leggen verantwoording af en vertellen over onze plannen met Delft.
De PvdA doet dat op allerlei manieren: via de geweldige PvdA-krant, via internet (zoals dit weblog of twitter) en bv via gesprekken op straat en bij bijeenkomsten. Wilt u iets specifieks weten, mail ons dan. Mijn mailadres is akoning@delft.nl

Over de nieuwe technologie zoals weblogs, hyves en twitter is de laatste dagen veel te doen op internet. Zie bijvoorbeeld http://www.nu.nl/binnenland/2151217/koningin-kritisch-virtuele-contacten.html
In mijn ogen is technologie zelf nooit de boosdoener: je moet verstandig om gaan met techniek. Alle technische mogelijkheden kunnen ook verkeerd worden gebruikt. Juist in Delft is dat gesneden koek.