Delft Bouwt

Het informatiecentrum voor spoorzone en andere projecten is open. Na een heerlijke lunch verzorgd door leerlingen van het Grotiuscollege, was er een druk bezochte opening gisteren. Erg goed en gezellig om met zoveel mensen weer even te spreken. De bouwer CCL had als verrassing ook nog een kado meegenomen. U vindt het stukje muur van een proefboring bij de grote luchtfoto.

Aan de Barbarasteeg zit de prachtige ruimte waar naast de spoorzone, ook van allerlei andere projecten informatie te vinden is. Zoals Schieoevers. Ook zijn er wisseltentoonstellingen.
Nu bijvoorbeeld over Belastingen. Collega-wethouder Saskia Bolten (oa financien) had zelfs een collectebus gewild waar men na het bezoek aan het informatiecentrum vrijwillig geld in kon deponeren om bij te dragen aan de toekomst van Delft. Want Delft Bouwt!

Delft Bouwt is open op woensdag, donderdag en vrijdag van 11:00 tot 18:00 en op zaterdag van 11:00 tot 17:00. Meer informatie over spoorzone is te vinden op http://www.spoorzonedelft.nl