verkeerskwis en burgwal-boom

Afgelopen dinsdag heeft Margriet de verkeerskwis gewonnen. Toen ik de aula binnen kwam was de zaal bezig uit te vinden wie dit keer de mistery guest was.  Nadat het geraden was zong Elize een aantal nummers; er werd volop meegedanst. Toen begon de finale, liep de computer nog heel even vast en leek de winnares vast te staan. Maar niet verwacht nav de tussenstanden won Margriet.
Natuurlijk heb ik iedereen gefeliciteerd; want ook als je niet wint is het goed en leuk te leren over het verkeer.

Daarna mocht ik langzaamaan een plataan laten zakken in het laatste plantgat bij de burgwal. Wat een verschil !
De straat was na het bestraten en met de buxusbollen al echt veel beter. Maar nu met de bomen, echt heel goed. Ik hoorde dat de mannen van het aannemersbedrijf al stroopwafels hadden gehad van een mevrouw die daarmee haar waardering wilde uiten. Ze kijkt nu naar de vogeltjes in haar straat.