Kindlint

Donderdag gingen er allemaal blauwe balonnen de lucht in. Niet rode van balonnenpiet, maar blauwe van het looplint.
Het symboliseerde de route waarlangs kinderen (maar natuurlijk ook anderen) veilig van de ene naar de andere plek kunnen gaan. Er is een herkenbare route door de aparte tegels in de stoep, en de oversteken zijn verbeterd. Verder hebben we een lespakket uitgereikt waarmee de schoolkinderen kunnen leren hoe ze veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Op naar de realisatie van meer linten in Delft. Want als het veilig is voor kinderen is het veilig voor ale verkeersdeelnemers.

Verder is deze week een nieuwe kastanje aan de ezelsveldlaan geplant en konden we melden dat we veel bomen uit de spoorzone gaan verplanten naar andere plekken. Dat is beter dan het omkappen van de bomen, niet waar?