Avondvierdaagse

Afgelopen week liep mijn dochter de avondvierdaagse. Door mijn werk kon ik slechts 1 avond meelopen. Toch merkte ik al dat je met de avondvierdaagse heel goed de mooie plekjes van de stad ziet. Plekjes waar je normaal misschien niet komt. Een vader van een ander kind nam zich voor na de  wandeling zelf ook eens met zijn kinderen vaker te gaan lopen of fietsen in Delft. Samen gezellig en gezond bezig zijn terwijl je de mooie plekken in en om Delft ziet. Niets mis mee!

De net geopende playground zorgt er ook voor dat meer kinderen en jongeren lekker actief, gezond buiten bezig kunnen zijn. Vanuit wijkzaken is hier ook druk aan meegewerkt. ook zon klus klaar je als gemeente namelijk niet alleen. Onder andere de politie, Vestia, BWD en de Delftse Daltonschool werkten mee.

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *