Afval-ANS

Als het gaat zoals ik denk dan merkt niemand in de stad het verschil echt. Het verschil tussen een eigen reiniging en deelname aan Avalex Nieuwe Stijl (ANS). Natuurlijk gaan de vuilniswagens er wel anders uitzien en de pakken waarschijnlijk ook.

We willen zo goed mogelijk met uw geld om gaan terwijl we wel willen bepalen wat de service, het beleidĀ is. Als we minder vaak het vuil ophalen wordt het goedkoper, maar niet beter. Ik denk dat het beter is om elke week de groene containers te legen. Als dat om de week is, verdwijnt er vast meer groen in de grijze bak.

Ik beloof niet dat de rekening die op de deurmat valt lager wordt. De rekening wordt door ANS wel minder hoog dan als we een eigen reiniging houden.

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *