Spelen

Afgelopen week was het tulpvakantie voor veel kinderen. Woensdag ben ik met een paar op stap geweest om te praten over speelplekken. Natuurlijk probeerde we de plekken ook uit! Ik vond het daardoor al helemaal niet erg dat ik geen vakantie had.

Dinsdag was het 1 mei: de dag van de arbeid. Voor het eerst sinds ik dit feest vier hield ik zelf een toespraak. Ik heb de (voornamelijk) ouderen in de Buytenweye bedankt voor hun bijdrage aan de mogelijkheden die mijn generatie nu heeft.
Maar we zijn nog niet klaar. Delft, Nederland, de wereld: overal kan het nog eerlijker, nog socialer en nog rechtvaardiger. 

Op 1 mei was het me weer helder dat we de wereld niet veranderen met mooie teksten. Dit is geen spelletje. Het gaat er ook niet om gelijk te hebben, het gaat er om het leven voor veel mensen te verbeteren. Daar zetten wij ons voor in.

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *