Lente

Met het zonnetje is de lente echt begonnen. Al was het afgelopen woensdag (21 maart) ook niet slecht.

Samen met leerlingen van basisschool De Oostpoort vierde ik de vijftigste boomfeestdag door een klimaatbosje te planten. Walnootbomen helpen goed bij de vermindering van CO2.  De namen van de leerlingen die hielpen, zijn begraven tussen de wortels van één van de drie bomen. Ook op andere plekken in Delft zijn bomen geplant.

In de middag mocht ik samen met Erwin Zwijnenburg (Woonbron) de Moes Tuinen openen. De mannen van Van Gelder waren er ook. De aannemer die al enige tijd werkt aan de metamorfose van de Poptahof heeft een nieuw tuinhuisje gesponsord. Het oude was weggewaaid bij de storm eerder dit jaar.
Behalve lekker eten en werken in de buitenlucht, zorgen de tuintjes ook voor een ontmoetingsplek in Poptahof.

Donderdagavond heeft de commissie Ruimtelijke Ordening een eerste termijn gehouden over het bestemmingsplan Wippolder-Noordelijk TU gebied. Om half 1 is besloten te kijken of de besluitvorming in de raad een maand verschoven kon worden. Dat gaat gebeuren. 

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *