restzettingen

Tijdens het wijkbezoek afgelopen maandag zag ik wat restzettingen in Tanthof zijn. Ik had natuurlijk al eens gelezen en gehoord over het compacter worden van de bodem, waardoor schade ontstaat. Maar echt zien hoe het verzakt is goed.
De bestrating schots en scheef, de deur hoger dan de stoep, schuin aflopende straten (ook in de Togostraat die meedeed aan een televisie programma). Ook grond die in de nieuwe watergang bij de ecozone (amazoneweg) omhoog komt. Het was erg zichtbaar.
En dan zie je nog niet eens de schade aan de riolen in de bodem als je rondfietst. 

De raadscommissie wijk verkeer en beheer was deze donderdag bijna eensgezind: de gemeente is op de goede weg nu we de samenwerking met De Laatste Eer gaan uitwerken opdat zij een crematorium kunnen bouwen en exploiteren op Iepenhof. Dat wordt een toevoeging voor Delft.

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *