referendum

Aanstaande woensdag kunnen inwoners in Delft niet alleen stemmen voor een grote PvdA in de tweede kamer, maar ook voor het referendum.
Afgelopen zondag (sprekershoek) en afgelopen woensdag (GL)  was ik bij discussiebijeenkomsten over dit onderwerp. Je merkt dat zoiets helpt om het plan te verduidelijken. Helaas bereik je met zulke bijeenkomsten niet heel veel verschillende mensen.

De uitbreiding van de camping betekent natuurlijk veel voor de camping zelf. Het plan is zo vorm gegeven dat dagrecreanten in de Delftse Hout nog steeds rondom de plas kunnen lopen, hun hond op het hondenstrand uit kunnen laten en de natuur wint bij de natuurvriendelijke oevers en het extra oppervlaktewater. Er staan kaartjes op www.gemeentedelft.info (onder actueel is een dossier over het referendum) die ik aanraad om te bekijken.

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *