wijkenmarkt

Van te voren hield ik mijn hart vast: zou het de hele dag regenen en waaien? En zou de nieuwe opzet werken? Dat bleken onnodige zorgen te zijn: het was een prachtige herfstdag en de stad was ook lekker vol. Veel mensen liepen dus ook langs bij de wijkenmarkt, even kijken wat er is, luisteren naar een smartlap, vertellen hoe de straat mooier en veiliger kan, kopje koffie drinken, horen wie de leukste straat geworden is. Wat een geslaagde middag!

Eerder deze week sprak ik met vertegenwoordigers van belangen/bewonersverenigingen over het betaald parkeren. Ook daar merkte ik dat echt met elkaar in gesprek gaan, problemen voorkomt en zelfs tot oplossingen kan leiden.

Tenslotte was het eerste lunchbezoek dat het college van B&W aflegde afgelopen dinsdag aan de TU Delft. Fijn om weer eens terug te zijn bij mijn oude werkgever.

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *