spettert

Delft spettert! is de titel van de tentoonstelling in de Papaver die ik mocht openen. Je kunt van alles over water ontdekken. Het is goed dat de gemeente, samen met het hoogheemraadschap, het onderwerp oppakt.

Donderdag mocht ik als gast mee eten met de IMAGE cursus die in Delft gehouden werd. Centraal hierbij staat dat de planvorming voor oa stadsvernieuwing samen met partners vormgegeven wordt. Als we de mens vergeten die ergens moet wonen, werken of bewegen dan ontwerp je het bijna per definitie verkeerd. Ik ben benieuwd of we ideeen van de cursus ook echt kunnen gebruiken in Delft.

Maar er was ook een vervelende gebeurtenis. De treurwilg aan het Raam moest om. De boom die overbleef nadat een afgescheurde tak was weggehaald, was instabiel en zou makkelijk omgaan. Dan kunnen we dat beter zelf doen en niet afwachten. Kortom: een ander besluit kon niet genomen worden en toch is het gat waar de wilg stond groot.

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *