fietsbalans en bomenboek

Zaterdag 2 september genoot ik op de boerderij van Jan Duijndam in het kader van de bieslandsedagen.

Woensdag gaf ik samen met minister Peijs het startsein voor fietsbalans-2. Zij reed op een gemeente-personeelsfiets en ik op de meetfiets. De fietsersbond meet voor de tweede keer allerlei zaken op fietsgebied, zoals bereikbaarheid en comfort, bij verschillende gemeenten. Ik hoop dat te merken is dat we in Delft al veel gedaan hebben voor fietsers. Maar ik ben ook benieuwd naar de verbeterpunten.

Op donderdag mocht ik het eerste exemplaar een boek met bijzondere Delftse bomen in ontvangst nemen. Ik wilde de bomen van de fotos het liefst gelijk echt bekijken. Maar dan bewust bekijken, niet terwijl je er achteloos langs fietst.

En vandaag genoot ik van de monumentendagen. Wat leef ik toch in een geweldige stad!

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *