demonstratie en vergadering

Woensdag was ik bij een demonstratie van kinderen van de prins Mauritsschool aan de Nassaulaan. Zij klapten voor elke auto die zich aan de snelheid hield, maar riepen heel hard BOE als er te hard gereden werd. Vanuit "samen werken in de wijken" waren er die ochtend vroeg al flyers uitgedeeld.

Gisteren was de eerste vergadering van de raadscommissie "Wijk, verkeer en beheer".
Het ging natuurlijk over de A4; de steun voor de IODS-lijn is prettig. Verder werd het proces rondom de afvalinzameling dat de vorige raad inging uitgelegd. We onderzoeken de optie om als Delft aan te sluiten bij de gemeenschappelijke regeling Avalex. Later dit jaar volgen dan formele stappen.

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *