Kinderen

Agelopen vrijdag kreeg ik handtekeningen verzameld door de kinderen van de Freinetschool aan de Frederik van Eedenlaan. Groep vijf legde me uit wat ze anders wil in het verkeer rond de school. Ik heb gezegd dat we gaan kijken hoe hard de autos rijden en dat er borden komen die vertellen dat het een schoolgebied is.

Ik denk ook aan de kinderen die lang geleden zijn begraven op de gemeentelijke begraafplaats en van wie de grafrechten inmiddels zijn verlopen. We doen er alles aan om de naasten van die kinderen te bereiken. Zij kunnen dan zorgen dat de graven kunnen blijven bestaan.

Verder ben ik druk met het onderwerp A4. Ik hoop dat de kinderen die nog geboren moeten worden, net als wij, vlak bij hun stad de stilte en het open landschap kunnen ervaren. Daarom maak ik me hard voor de afspraken uit het convenant, gemaakt onder leiding van partijgenoot Marnix Norder (IODS).

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *