De tijd vliegt

De tijd vliegt voorbij. Sinds 5 mei is er wel weer wat gebeurt: het college van B&W is op conferentie geweest, ik heb collegas uit Noorwegen mogen toespreken, de wijkmarkt in de Poptahof mogen openen (zieĀ fotos via www.pvdadelft.nl), een vrouw die 102 jaar oud is geworden mogen feliciteren en heb constructies van het randstadrail gezien tijdens de haaglandendag.

Echt er gebeurt veel in korte tijd. Het meest vreemde vind ik dat ik de computer nog maar zo weinig aanraak. Mijn email bekijk ik ook niet zelf meer: dat wordt gedaan. Althans mijn werkmail (akoning@delft.nl).

En dan is er vanochtend in het nieuws gekomen dat minister Peijs voor de zomer een besluit wil nemen over de A4 Midden-Delfland, zitten we als B&W midden in het proces van de jaarrekening en de programmabegroting en lopen er nog meer stukken die voor de zomer bij de raad moeten liggen.
Dus rustig wordt het ook niet binnenkort….

Steun onze oproep

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *